Ons verhaal

Over ClearLynx

f1

Wij zijn de vooruitstrevende softwareontwikkelaar die elke dag nieuwe grenzen verlegt op het gebied van software-integratie. Wij zijn de visionairs die met enthousiasme applicaties samenbrengen, zodat jij en jouw medewerkers het allerbeste uit jullie softwarepakketten kunnen halen. Onze passie en gedrevenheid tillen de gebruikerservaring naar ongekende hoogtes, waarbij we de complexiteit van technologie omzetten in naadloze integraties die jouw workflow transformeren. Bij ClearLynx maken we het werken met jouw bestaande applicaties eenvoudiger door ze samen te brengen in één omgeving!

Onze Visie

Bij ClearLynx geloven we in de kracht van verbinding en vereenvoudiging. We streven ernaar om software-integratie toegankelijk te maken voor elk bedrijf, ongeacht de omvang of complexiteit van hun IT-landschap. Onze visie is om een naadloze digitale ervaring te creëren, die jouw workflow transformeren.

Onze aanpak: persoonlijk en resultaatgericht

Wij houden van een nauwe samenwerking met onze klanten. We streven ernaar om een partnerschap op te bouwen waarbij open communicatie, eerlijkheid en vertrouwen centraal staan. We willen niet alleen jouw verwachtingen overtreffen, maar ook een plezierige ervaring bieden tijdens het hele proces. We geloven namelijk dat de combinatie van professionaliteit en gezelligheid leidt tot de beste resultaten.

Onze Waarden

Bij ClearLynx staan we voor een aantal kernwaarden die de basis vormen van alles wat we doen

 • Integriteit
  Eerlijkheid en transparantie zijn essentieel voor ons. We handelen altijd met integriteit en behandelen onze klanten met het respect dat ze verdienen.
 • Samenwerking
  We geloven in de kracht van samenwerking en bouwen langdurige partnerships op met onze klanten. We luisteren naar hun behoeften, werken nauw met hen samen en zorgen voor open communicatie gedurende het hele traject
 • Innovatie
  We omarmen voortdurende innovatie en streven ernaar om altijd voorop te lopen in de ontwikkelingen op het gebied van software-integratie.
 • Kwaliteit
  We streven naar niets minder dan uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. We leveren hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de hoogste standaarden.
 • Resultaatgericht
  We zijn gedreven door het behalen van resultaten. Ons doel is om jouw software-integraties succesvol te maken en bij te dragen aan de groei en efficiëntie van jouw bedrijf.

Onze mensen bouwen

Maak kennis met ons team

Marijn Stroink

Marijn Stroink

Sofware developer

Lars Caspers

Lars Caspers

Sofware developer / Eigenaar

Naida Sadžak

Naida Sadžak

Eigenaar

Daniël Sanders

Daniël Sanders

Eigenaar

Bastiaan Sanders

Bastiaan Sanders

Eigenaar

Tiemen van der Tuijn

Tiemen van der Tuijn

Eigenaar

Tobi

Tobi

Onze grootste supporter