Integraties

Naadloze software-integraties voor optimale samenwerking

overleg

Heb je net als veel andere bedrijven meerdere softwarepakketten, maar werken deze niet optimaal samen? Wij begrijpen het belang van effectieve systemen die foutloos met elkaar communiceren. Daarom zijn we gespecialiseerd in het realiseren van integraties die ervoor zorgen dat jouw softwarepakketten optimaal functioneren. Mede hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook een hoop geld!

 • Efficiëntere bedrijfsprocessen
  Bespaar tijd en verhoog de productiviteit door automatisering van taken en een gestroomlijnde workflow
 • Verminderde foutenmarges
  Voorkom dubbele invoer en menselijke fouten door geautomatiseerde gegevensuitwisseling tussen systemen.
 • Verbeterde samenwerking
  Laat teams beter samenwerken door naadloze communicatie en gedeelde informatie tussen applicaties
 • Schaalbaarheid en flexibiliteit
  Onze integraties zijn ontworpen om mee te groeien met jouw bedrijf en aanpasbaar te zijn aan veranderende behoeften.
 • Kostenbesparing
  Optimaliseer jouw bestaande systemen en vermijd de kosten van het aanschaffen van nieuwe softwarepakketten.

Waarom software-integraties?

overleg

Het hebben van geïntegreerde systemen biedt talloze voordelen. Allereerst stelt het je in staat om data en informatie moeiteloos uit te wisselen tussen verschillende applicaties, waardoor dubbel werk en fouten worden voorkomen. Bovendien bespaar je kostbare tijd doordat handmatige taken worden geautomatiseerd, waardoor jouw team zich kan richten op belangrijkere werkzaamheden. Als laatste leidt het tot een verbeterde samenwerking en communicatie binnen jouw organisatie, waardoor je sneller en efficiënter kunt werken.

Wanneer kies je voor software-integraties?

Bastiaan

In veel gevallen starten bedrijven met een eenvoudig boekhoudpakket en een programma om klanten te kunnen ondersteunen. In de loop van de tijd blijkt vaak dat er meerdere tools nodig zijn, zoals voorraadbeheer, marketingtools en procesbeheer. Onbewust komen er steeds meer softwarepakketten bij, die niet met elkaar communiceren en waardoor tijd verloren gaat. Komt je dit bekend voor? Dan is het tijd voor een integratie!

🏗️

Hoe gaan we te werk?

Wij houden van een resultaatgerichte aanpak, die gericht is op het leveren van een applicatie of integratie dat aansluit bij de wensen en behoeften van jouw medewerkers. We betrekken het team daarom in het gehele proces en nemen voorafgaand de tijd om samen te brainstormen hoe we jullie workflow kunnen verbeteren.

1. Kennismaking

We beginnen elk project met een kennismaking, waarin we benieuwd zijn wat jullie doen, waar jullie tegenaanlopen en waar we jullie bij kunnen helpen. We brainstormen graag samen met het team hoe we zowel technisch, als commercieel en functioneel de systemen kunnen optimaliseren.

2. Opstellen requirements

Om ervoor te zorgen dat beide partijen weten wat de opdracht is, plannen we een moment in met jou als opdrachtgever om de requirements in kaart te brengen. Deze zetten we vervolgens op papier en indien akkoord gaan we aan de slag met het realiseren van de applicatie of integratie.

3. Realisatie

Zodra de eisen helder op papier staan kan het programmeren beginnen! We delen de opdracht op in sprints van een week. Elke week realiseren we een onderdeel van de integratie of applicatie en bespreken deze met jou als opdrachtgever. In elke sprint kan er bijgestuurd worden. Mede hierdoor kunnen we een product opleveren waar jullie het meeste aan hebben.

4. Oplevering

Nadat de applicatie of integratie afgerond is, wordt deze intensief getest. We lopen alles na met als doel een hoge kwaliteit af te leveren. Na de testfase leveren we de applicatie of integratie op, waarbij het product op een productieomgeving beschikbaar wordt. Verbeteringen en uitbreidingen kunnen op aanvraag toegevoegd worden. Dit gebeurt op dezelfde werkwijze als de initiële ontwikkeling van het product.

Samenwerken met ClearLynx

Bij ClearLynx geloven we in de kracht van nauwe samenwerking en partnerschap. We luisteren naar jouw specifieke wensen en zorgen ervoor dat de integraties jouw workflow optimaliseren.