Applicaties

Applicaties die voor je werken

code

Wij geloven in maatwerkapplicaties die naadloos aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw team. Of je nu een app nodig hebt voor jouw bedrijf, een product wilt lanceren of jouw workflow wil verbeteren, met onze jarenlange ervaring en expertise in softwareontwikkeling, staan we klaar om jouw ideeën om te zetten in een succesvolle en gebruiksvriendelijke applicatie die het verschil maakt.

  • Optimaliseert de workflow van jouw bedrijf
  • Bespaart tijd en geld door efficiënter te kunnen werken
  • Voorkomt fouten doordat systemen niet goed met elkaar kunnen communiceren
  • Maakt processen beheersbaar

Wanneer kies je voor een maatwerkapplicatie?

code

Een maatwerkapplicatie biedt in veel situaties uitkomst, bijvoorbeeld wanneer je vaak dezelfde handelingen moet doen, veel tijd verliest aan het opzoeken van data in diverse systemen of wanneer het systeem niet perfect aansluit op jouw bedrijfsactiviteiten. Ze bieden de mogelijkheid om jouw bedrijfsprocessen volledig te integreren en te automatiseren, waardoor je efficiëntie en productiviteit kunt verhogen.

Bovendien kun je met een maatwerkapplicatie jouw unieke merkidentiteit en bedrijfsstrategie volledig tot uiting laten komen. Of je nu een start-up bent die een revolutionair idee wil realiseren, of een gevestigd bedrijf dat op zoek is naar een concurrentievoordeel, een maatwerkapplicatie biedt de flexibiliteit en aanpasbaarheid om jouw specifieke behoeften te vervullen en jouw groei te stimuleren.

🏗️

Hoe gaan we te werk?

Wij houden van een resultaatgerichte aanpak, die gericht is op het leveren van een applicatie of integratie dat aansluit bij de wensen en behoeften van jouw medewerkers. We betrekken het team daarom in het gehele proces en nemen voorafgaand de tijd om samen te brainstormen hoe we jullie workflow kunnen verbeteren.

1. Kennismaking

We beginnen elk project met een kennismaking, waarin we benieuwd zijn wat jullie doen, waar jullie tegenaanlopen en waar we jullie bij kunnen helpen. We brainstormen graag samen met het team hoe we zowel technisch, als commercieel en functioneel de systemen kunnen optimaliseren.

2. Opstellen requirements

Om ervoor te zorgen dat beide partijen weten wat de opdracht is, plannen we een moment in met jou als opdrachtgever om de requirements in kaart te brengen. Deze zetten we vervolgens op papier en indien akkoord gaan we aan de slag met het realiseren van de applicatie of integratie.

3. Realisatie

Zodra de eisen helder op papier staan kan het programmeren beginnen! We delen de opdracht op in sprints van een week. Elke week realiseren we een onderdeel van de integratie of applicatie en bespreken deze met jou als opdrachtgever. In elke sprint kan er bijgestuurd worden. Mede hierdoor kunnen we een product opleveren waar jullie het meeste aan hebben.

4. Oplevering

Nadat de applicatie of integratie afgerond is, wordt deze intensief getest. We lopen alles na met als doel een hoge kwaliteit af te leveren. Na de testfase leveren we de applicatie of integratie op, waarbij het product op een productieomgeving beschikbaar wordt. Verbeteringen en uitbreidingen kunnen op aanvraag toegevoegd worden. Dit gebeurt op dezelfde werkwijze als de initiële ontwikkeling van het product.

Samen bouwen?

Wil jij meer weten over het laten maken van een applicatie door ClearLynx of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.